EF » EFnet » Razno » FinD-INFO v praksi: predstavitev in delavnica

FinD-INFO v praksi: predstavitev in delavnica

10.03.2014, ,

Vabimo vas na predstavitev davčno-računovodskega portala FinD-INFO in delavnico z vajami, ki bo 19. marca 2014. Predstavitev in delavnico organizira Centralna ekonomska knjižnica, potekala pa bo v računalniški učilnici RZ-002 v dveh enakovrednih skupinah po 15 udeležencev:

  • 1. skupina: od 13:00 do 13:45
  • 2. skupina: od 14:00 do 14:45

Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca.

 

Več o portalu in dogodku:

Podatki in informacije, ki jih ponuja davčno-računovodski portal FinD-INFO s povezljivostjo dokumentov preko iskanega izraza, omogočajo množico aktualnih zadetkov. S prehajanjem med predpisi in povezljivo strokovno literaturo, računovodskimi standardi ter sodno prakso pa lahko uporabnik evidentira različne poslovne probleme, ki se v praksi pojavljajo.

Na predstavitvi boste spoznali, kako enostavna je uporaba vsebin portala ter kako hitro lahko študent poišče in v nalogi uporabi ter naniza tako pravne vire kot tudi strokovno literaturo in poslovne primere v povezavi z obravnavano tematiko.

Izkoristite enkratno priložnost brezplačnega in bolj enostavnega dostopa, ki smo vam ga v letošnjem letu v sodelovanju s podjetjem IUS Software omogočili na Ekonomski fakulteti!

 

Študenti:

  • V dogovoru s CERŠem se prisotnost na predstavitvi in aktivno sodelovanje na delavnici šteje v kvoto ur za priznanje predmeta Razvoj poslovnih spretnosti.
  • Med študenti bomo izžrebali srečneža, ki bo med pisanjem zaključnega dela EF lahko 6 mesecev uporabljal portal FinD-INFO tudi doma.

 

Za morebitna pojasnila in dodatne informacije pišite na: martina.petan@ef.uni-lj.si.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: