EF » EFnet » Alumni » VABLJENI K AŽURIRANJU “ALUMNI PROFILA”

VABLJENI K AŽURIRANJU “ALUMNI PROFILA”

14.04.2016

Veseli smo, da ste del naše zgodbe in  jo skupaj z nami pišete tudi preko svojega članstva v Alumni Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, ki je največje združenje ekonomistov in poslovnežev v Sloveniji.

Alumniji (diplomanti) Ekonomske fakultete UL lahko, odslej, svoje podatke ažurirate sami ter si na ta način zagotovite, da ostanete  z nami  v kontaktu tudi npr. ko menjate službo, sklenete zakonsko zvezo, ali ko se npr. odločite le za spremembo elektronskega naslova. Tako vas bomo tudi v prihodnje lahko obveščali  o EKSKLUZIVNIH ALUMNI DOGODKIH IN UGODNOSTIH.

Pripravili smo alumni ugodnost:

  • vsi, ki boste v »Alumni Moj profil« ažurirali podatke in nam poslali “Moj predlog Alumni EF” do vključno 17. maja 2016, boste lahko deležni dvomesečnega brezplačnega branja digitalne različice dnevnika Finance;

Usmeritev za aktivacijo dostopa do brezplačnega branja dnevnika Finance vam bomo posredovali naknadno.

Ažuriranje podatkov v aplikaciji »Alumni Moj profil« , je enostavno. V prijavni obrazec vnesite svoj elektronski naslov ter unikatno kodo,  ki ste jo prejeli v alumni newsletter obvestilu ter kliknite na gumb »Prijavi se«. V primeru, da ste član Alumni EF in ste pozabili kakšna je vaša dodeljena unikatna koda za vstop v aplikacijo »Alumni Moj profil«, lahko zaprosite za posredovanje le te s klikom na »Pozabljeno geslo« in »Resetiraj”.

Ažurirate lahko svoje osebne podatke, podatke, ki se nanašajo na študij, na vašo zaposlitev, vaše članstvo v Alumni EF, dodatno, če želite nam lahko zaupate katere, svoje,veščine in znanje želite izpostaviti, posredujete pa nam lahko tudi svoj predlog Alumni EF.

Preko aplikacije »Alumni Moj profil«, lahko pošljete povabilo za članstvo v Alumni EF svojemu prijatelju, če pa je že član, ga lahko le spomnite, da si podatke dopolni.

V primeru, da še niste član Alumni EF to lahko postanete tako, da izpolnete prijavo na http://www.ef.uni-lj.si/alumni/prijava. Ob potrditvi članstva v Alumni EF boste prejeli  tudi unikatno kodo za dostop do ažuriranja podatkov v aplikaciji »Alumni Moj profil«.

Za vsa vprašanja se lahko obrnete na alumni@ef.uni-lj.si.

S spoštovanjem,

Alumni EF


Publish your comment: