EF » EFnet » Novice » Prof. dr. Metka Tekavčič imenovana za novo članico mednarodnega EQUIS akreditacijskega odbora

Prof. dr. Metka Tekavčič imenovana za novo članico mednarodnega EQUIS akreditacijskega odbora

22.06.2016

V Rimu je med 12. – 14. junijem 2016 potekala letna konferenca EFMD. Mednarodne konference sta se udeležili dekanja EF, prof. dr. Metka Tekavčič in vodja projekta EQUIS, doc. dr. Petra Došenović Bonča.

Osrednja nit konference so bile tri teme: sodelovanje, ustvarjalnost in spremembe v izobraževanju. Gostiteljica konference je bila italijanska poslovna šola LUISS Business School.

Na konferenci so bila podeljena tudi priznanja odličnosti. Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani je bila podeljena četrta EQUIS akreditacija za obdobje 2015 – 2018. EQUIS akreditacija pomeni priznanje najvišje kakovosti na področjih poučevanja, raziskovanja, mednarodnosti, izobraževanja za višji management, sodelovanja s poslovnim svetom ter družbene odgovornosti.

Poleg tega izjemnega priznanja, ki ga ima le 163 najboljših poslovnih šol na svetu, je bila dekanja prof. dr. Metka Tekavčič imenovana tudi za novo članico mednarodnega EQUIS akreditacijskega odbora za obdobje treh let. To je izjemno priznanje Ekonomski fakulteti in njenemu vodstvu. Dekanji prof. dr. Metki Tekavčič iskreno čestitamo.


Publish your comment: