EF » EFnet » Novice » Letni pregled EF v angleškem jeziku – 2015/16 Yearly Review

Letni pregled EF v angleškem jeziku – 2015/16 Yearly Review

14.02.2017

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani je izdala letni pregled v angleškem jeziku – 2015/16 Yearly Review, kjer so prikazani ključni dosežki in aktivnosti študijskega leta 2015/16.

Leto 2015/16 je bilo za našo fakulteto pomembno. Z akreditacijo AMBA smo prejeli še tretje mednarodno priznanje odličnosti. Naša šola je postala edina v širši regiji del elitne skupine trojno akreditiranih mednarodnih šol – ima mednarodne akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. Naša kakovost je mednarodno priznana in spoštovana. Trojno priznanje odličnosti nam pomeni najvišjo odgovornost. Znotraj sebe smo strogi in neizprosni, ko gre za znanje. Tega odgovorno ustvarjamo in širimo v sodelovanju z našimi ključnimi deležniki, ki sooblikujejo in ustvarjajo zgodbo EF, ki je v letu 2016 obeležila 70 letnico.

Zapisali smo neštete zgodbe, ki odražajo naše spoštovanje do fakultete in njene zgodovine ter našo odgovornost za njeno kakovost in njen razvoj. Več o delovanju fakultete v študijskem letu 2015/16 si lahko preberete v letnem pregledu.