EF » EFnet » Novice » Spoznajte HigherEd

Spoznajte HigherEd

27.03.2017

Spoštovani študenti, spoznajte #GetHighered!

Dobrodošli v svoji prihodnosti!

Ekonomska fakultete Univerze v Ljubljani je postala članica mednarodnega portala zaposlitvenih možnosti HigherEd, ki ga je razvila priznana mednarodna mreža EFMD. Mednarodni portal zaposlitvenih možnosti je namenjen vsem študentom, ki iščete zaposlitev v svoji državi ali si želite mednarodnih izkušenj.

Na kariernem portalu si lahko ustvarite svoj profil s katerim si utrete pot v mednarodni prostor. Ker ste študent naše fakultete, ki je članica mednarodne mreže EFMD, lahko že danes aktivirate svoj profil in se prijavite na portalu, na katerem lahko v podjetjih z vsega sveta iščete priložnosti za prakso, pripravništvo in zaposlitev, kot vam ustreza.

V postopku prijave za delovno mesto v podjetju vas portal vodi čez teste in razgovore. Večina večjih podjetij se pri zaposlovanju novih sodelavcev zanaša na spletni ocenjevalni test. To dejstvo je upošteval tudi HigherEd in se povezal z enim od največjih globalnih akterjev s tega področja. Spletni test, ki ga lahko opravite na tem kariernem portalu, vam na podlagi rezultatov izdela karierno poročilo, dolgo 17 strani. Test lahko večkrat ponovite, da ugotovite, kako lahko še izboljšate svoje kompetence.

Kot pri vseh novih pobudah bo tudi na tem portalu veliko sprotnih nadgradenj, saj je ustvarjanje svetovne spletne strani dolgotrajen proces. Ves čas se bodo pojavljala nova podjetja ter nove zaposlitvene priložnosti.

Informacije o prijavi na portal:

Na HigherEd portal se prijavite z vašo digitalno identiteto, ki ste jo prejeli preko spletne strani UL: https://id.uni-lj.si/index.php?action=idportal. Vaša digitalna identiteta predstavljata vaše uporabniško ime in vaše geslo za vstop v portal. Uporabniška imena imajo obliko e-naslova (npr. jn1234@student.uni-lj.si). Če svoje digitalne identitete še nimate, jo lahko prevzamete na portalu UL.

HigherEd prijava >>> Vstop v portal

 

Lepo vas pozdravljamo,

Vaša Ekonomska fakulteta


Publish your comment:


Twitter: efljubljana