EF » EFnet » Novice » 24. Zlati boben bo pustil svoj pečat

24. Zlati boben bo pustil svoj pečat

28.08.2017

24. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben bo letos ponovno gostila prestolnica. Svetovno komunikacijsko oglaševalsko stroko bo sprejela v samem središču Ljubljane, v Grand Hotelu Union med 18. in 20. oktobrom 2017. Festivalski dnevi bodo potekali pod sloganom »Pusti svoj pečat«. Prav posebno pozornost pa festival namenja tudi mladim.

Študenti, sreda je vaš srečen dan!

Pridružite se nam v sredo, in prisluhnite izvrstnim mednarodnim strokovnjakom. Za sredino prijavnino boste odšteli samo 10 EUR + DDV. V sredo bodo na govorniškem odru pečat pustili številni vrhunski mednarodni strokovnjaki, med njimi John Mescall, globalni izvršni kreativni direktor in predsednik globalnega kreativnega vodstvenega sveta McCann, ZDA ter predsednik žirije Najboljša praksa, Marie-Margaux Tsakiri-Scanatovits, kreativna direktorica in soustanoviteljica, Moth Studio, Velika Britanija, Carla Cammilla Hjort, ustanoviteljica in generalna direktorica, Space10, Danska ter mnogi drugi.

Tekmovanje Mladih bobnarjev

Mestna občina Ljubljana in Zlati boben vabita na tradicionalno tekmovanje za Mlade bobnarje, mlajše od 30 let. Pripravite najboljši in najbolj ustvarjalen plakat na temo krepitve blagovne znamke z naslovom: Ljubljana – mesto za doživetja kulture in umetnosti. Zmagovalca tekmovanja bo Mestna občina Ljubljana nagradila s 3.000 evri, Zlati boben pa s polno prijavnino za osebno udeležbo na Zlatem bobnu 2018. Prijave so odprte do 4. septembra 2017.

Young Friday Afternoon

Young Friday Afternoon je petkovo popoldne, ki ga Zlati boben namenja mladim. Oder bodo zavzeli mladi profesionalci, med njimi zelo uspešna mlada tekstopisca iz agencije Voskhod v Rusiji, Daria Ovechkina ter Anton Rozhin, Alice Burton, Mid Weight kreativka pri CHI & Partners v Londonu ter slovenski predstavnik Filip Muki Dobranić, digitalni strateg pri LUNA \ TBWA.

Portfolio Speed Dating

Imate na zalogi nore fotografije, ilustracije, poezijo, kampanjo, poster, aplikacijo … za zraven pa še odlično idejo, ki vse to podpira? Pripravite svoj portfolio in navdušite na »speed-dating« sestankih, kjer vam Zlati boben omogoča, da se srečate z najboljšimi v tem poslu.

Kliknite tukaj, izpolnite prijavnico in akcija!

Več o festivalu na www.goldendrum.com.


Publish your comment:


Twitter: efljubljana