EF » EFnet » Novice » Kako prepoznati in obvladati pomembna tveganja pri skladnosti poslovanja?

Kako prepoznati in obvladati pomembna tveganja pri skladnosti poslovanja?

05.09.2017

Kaj? Akademija korporativne integritete

Kdaj? Od 4. do 19. oktobra 2017

Kje? Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Poznavanje učinkovitih orodij korporativne integritete je ključ za spopadanje z izzivi skladnega poslovanja. Pri pripravi Akademije korporativne integritete smo zato združili dvoje: najsodobnejša dognanja in orodja s področja korporativne integritete ter praktične izkušnje strokovnjakov na področju skladnosti poslovanja.

Cilj Akademije korporativne integritete je podati temeljno znanje in usposobljenost udeležencev za opravljanje skladnosti poslovanja z zakonodajo in etiko v svojih gospodarskih družbah. Akademija je zasnovana kot intenzivni tečaj akademikov, strokovnjakov na posameznih področjih in izkušenih strokovnjakov za skladnost.

Program sestavljajo trije moduli. Vsak modul traja dva dni in je vsebinsko zaključena celota. Udeleženci na Akademiji dobijo odgovore na vsa ključna aktualna vprašanja korporativne integritete in slišijo izkušnje strokovnjakov iz različnih področij skladnosti poslovanja. Da bo pridobivanje novega znanja čim bolj učinkovito in praktično, smo v program vključili več interaktivnih delavnic.

Več o seminarju in prijava >>>


Publish your comment:


Twitter: efljubljana