EF » EFnet » Novice » Klub Beta Gamma Sigma EF UL prejemnik priznanja »High Honours Status«

Klub Beta Gamma Sigma EF UL prejemnik priznanja »High Honours Status«

04.09.2017

Akademsko združenje Beta Gamma Sigma (BGS) je Klub Beta Gamma Sigma Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani uvrstilo med klube, ki za študijsko leto 2016/2017 prejmejo visoko priznanje »Beta Gamma Sigma High Honours Status«. To priznanje se s strani BGS podeljuje šolam, ki vrednotijo akademsko odličnost in skrbijo za ustrezen razvoj kluba BGS v okviru svoje institucije.

 

O  združenju Beta Gamma Sigma

Beta Gamma Sigma (BGS) je akademsko združenje najboljših študentov in diplomantov poslovnih ved, ki so ga  leta 1913 ustanovile tri univerze v ZDA, danes pa povezuje 491 poslovnih šol po vsem svetu. Poslanstvo združenja je nagraditi akademsko odličnost ter preko mreženja in ustvarjanja različnih priložnosti spodbujati osebni in strokovni razvoj svojih članov.

 

Kot AACSB akreditirana šola smo leta 2011 ustanovili Klub Beta Gamma Sigma (Klub BGS EF) in s tem kot prva šola v regiji svojim študentom ponudili enake možnosti, kot jih v mednarodnem okolju uživajo najboljši študenti vrhunskih poslovnih šol s to akreditacijo. Včlanitev v združenje BGS je možna izključno na povabilo in je najvišje priznanje, ki ga na univerzi oz. poslovni šoli z akreditacijo AACSB International kjer koli na svetu lahko prejme študent poslovnih ved. S posebno slovesnostjo je bila letos v Klub BGS povabljena že sedma generacija Ekonomske fakultete.

 

 

 

 

 


Publish your comment:


Twitter: efljubljana