EF » EFnet » Novice » NA KAJ MORAMO BITI PAZLJIVI PRI SKLEPANJU POGODB?

NA KAJ MORAMO BITI PAZLJIVI PRI SKLEPANJU POGODB?

05.09.2017

Pogosto se srečujemo s sklepanjem pogodb, v njihovo ustrezno vsebinsko pripravo pa nismo povsem prepričani. Pogodbena razmerja imajo lahko dolgoročne posledice, zato je izrednega pomena poznavanje osnovnih sestavin, ki jih mora imeti vsaka pogodba. Že res, da je temeljno načelo pogodbenega prava, da je potrebno pogodbene dogovore spoštovati, toda vse prepogosto se zgodi, da nasprotna stranka ne izpolni svojih pogodbenih obveznosti. Zaradi tega je pomembno, da se na nevarnost nepopolne izpolnitve pomisli že ob sklepanju pogodbenega razmerja in se v pogodbeni dogovor vključi nekatere izmed številnih preventivnih institutov za zavarovanje pogodbenih interesov.

Da boste v prihodnje bolj prepričani ob pripravi pogodb, vas vabimo, da se nam 3. in 9. oktobra 2017 pridružite na seminarju »Pogodbeno pravo za nepravnike«, ki ga organiziramo v sodelovanju z Uradnim listom RS. Seminar je namenjen vsem, ki se v praksi srečujejo s sklepanjem in sestavljanjem pogodb. Poznavanje osnovnih sestavin, ki jih mora imeti vsaka pogodba je namreč izrednega pomena, prav tako pa lahko različne poslovne situacije zahtevajo sklepanje specifičnih pogodb, o čemer bomo govorili tudi na seminarju.

Seminar bosta izvajala dr. Jaka Cepec z Ekonomske fakultete in Aljaž Plesničar iz Odvetniške družbe Mihelj in Barbič, o.p., d.o.o.

Vljudno vabljeni, da se nam 3 . in 9. Oktobra 2017 pridružite v dvorani Uradnega lista RS, Dunajska cesta 167, Ljubljana.

Več o seminarju in prijava >>>


Publish your comment:


Twitter: efljubljana