EF » EFnet » Novice » Raziskovalci mednarodnega projekta GETM3 (H2020) na delovnem obisku v Sloveniji

Raziskovalci mednarodnega projekta GETM3 (H2020) na delovnem obisku v Sloveniji

07.09.2017

GETM3 je mednarodni in interdisciplinarni raziskovalni projekt, ki je prejel financiranje s strani Evropske komisije (Horizon 2020) in stremi k izboljšanju zaposljivosti globalnih talentov, praks ravnanja s talenti in posledično ekonomskemu napredku. Je globalni projekt, ki povezuje akademske in poslovne partnerje iz Irske, Južne Koreje, Poljske, Slovenije in Združenega Kraljestva. Ena od partneric, Univerza v Ljubljani, med 19. in 22. septembrom 2017 organizira tretje srečanje raziskovalcev, imenovano sandpit. To so četrtletna srečanja, ki povezujejo domače in tuje raziskovalce z namenom izmenjave znanja in idej ter zagotavljanja napredka pri uresničevanju ciljev GETM3 projekta. Vsebina prihajajočega 4-dnevnega srečanja, ki bo potekalo na Ekonomski fakulteti, bo osredotočena vprašanje izvedbe visokokakovostnih in vplivnih raziskav na področju družbenih znanosti. Obravnavali bomo raziskovalne metode in jih preizkusili tudi v praksi.

Program je dostopen TUKAJ. Za več informacij o dogodku se povežite s koordinatoricama, profesorico Nado Zupan (nada.zupan@ef.uni-lj.si) in profesorico Katjo Mihelič (katja.mihelic@ef.uni-lj.si).

Vabimo vas, da aktivnostim projekta GETM3 sledite tudi prek spletišč Twitter (@GETM3global) in Facebook https://www.facebook.com/globalentrepreneurialtalentmanagement/


Publish your comment:


Twitter: efljubljana