EF » EFnet » Novice » SPOZNAJTE KAKO OD PODATKOV DO INFORMACIJ

SPOZNAJTE KAKO OD PODATKOV DO INFORMACIJ

05.09.2017

Kaj? Seminar Podatkovna analitika za doseganje poslovnih ciljev
Kdaj? 28. in 29. september 2017
Kje? Ekonomska fakultete Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 17, Ljubljana.
S kom? z izkušenim strokovnjakom za analitiko dr. Davidom Schraderjem.

Dr. Dave Schrader je strokovnjak na področju podatkovnih skladišč, poslovne inteligence in nekdanji direktor trženja za masovne podatke (Big Data) pri Teradata Corporation. Korporaciji Teradata se je pridružil leta 1991 in opravljal več funkcij, tako inženirskih kot trženjskih. Pred tem je delal pri Servio Logic, kjer je vodil projekte podatkovnih baz.

Z njim smo se pogovarjali o njegovih izkušnjah in pogledu na področju podatkovne analitike, saj ga v septembru gostimo na Ekonomski fakulteti, na seminarju Podatkovna analitika za doseganje poslovnih ciljev. Je svetovno priljubljen konferenčni govorec na temo uporabe tehnologij za ustvarjanje konkurenčne prednosti.  Preberi intervju >>>

Pomena kakovostnih informacij za poslovno odločanje se zaveda marsikatero podjetje pa vendar je  širša uporaba podatkovne analitike še precej omejena.
Pri pripravi seminarja Podatkovna analitika za doseganje poslovnih ciljev smo se osredotočili predvsem na potrebe managementa in drugih poslovnih uporabnikov, zato smo v seminarju združili dvoje: 1) pregled možnosti, ki nam jih nudijo sodobne tehnologije podatkovne analitike, načinov vzpostavitve ustreznega okolja ter izzivov pri uvajanju in 2) izkušnje strokovnjakov s področja.

Seminar je oblikovan za vodstvene delavce s področja marketinga, prodaje, nabave, informatike, razvoja, proizvodnje, kontrolinga in kadrov, ki so del managerske ekipe v podjetjih in se zavedajo pomena kakovostnih informacij za sprejemanje poslovnih odločitev in doseganje poslovnih ciljev, prav tako je namenjen managerjem srednje velikih podjetij, ki sprejemajo poslovne in finančne odločitve ter za analitike iz različnih sektorjev in služb.

Več o seminarju in prijava >>>


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana