EF » EFnet » Novice » Sprejem brucev – modri sod

Sprejem brucev – modri sod

06.10.2017, ,

Od 2. do 4. oktobra 2017 je potekalo srečanje knjižnice z bruci, ki je bilo letos malo drugačno in zelo uspešno. 29. septembra 2017 smo se srečali tudi s tujimi študenti.

Srečali smo se v avli med Veliko in Malo dvorano, na hodniku med predavalnicami v pritličju ter v atriju fakultete ter opozarjali nase z modrim sodom z napisom EFEKTIVNI V CEK oziroma EFECTIVE IN CEL in upamo, da smo zapisano upravičili.

Na tem dogodku je potekal vpis študentov v knjižnico ter informacijski maraton zanje, na katerem smo odgovarjali na postavljena vprašanja in študente obdarili z našimi novimi letaki o knjižnici in njenih storitvah.

Hvala, študenti, da ste se srečanja tako množično udeležili, in upamo, da ste bili zadovoljni. Mi smo vsekakor bili. Utrinke s tega srečanja si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Informacije in napovednik:

  • Med študijskim letom nas boste občasno srečevali na hodnikih in predavalnicah, kjer nas lahko vprašate vse v povezavi s knjižnico. Sledite našemu modremu pop-up sodu.
  • 25. oktobra 2017 vas ob 13:00 vabimo v seminarsko sobo na Predstavitev knjižnice.
  • EF učbenike lahko v knjižnici kupite ali si jih izposodite.
  • Novembra bodite pozorni na naše objave na EF Facebooku.

Sicer pa ste vabljeni v našo knjižnico od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00, ob sobotah od 8:00 do 13:00. Nočna čitalnica je odprta od ponedeljka do petka od 20:00 do 22:00. Medtem ko spimo, lahko navdih za seminarske naloge ali zaključna dela iščete v naših e-virih, ki so vam dostopni 24/7.

 

Svoje predloge in mnenja nam lahko sporočite prek spletnega obrazca: https://www.1ka.si/a/140583.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: