EF » EFnet » Novice » Ekonomska Fakulteta Univerze v Ljubljani je prejela mednarodni certifikat TedQual za izvajanje njenih turističnih programov

Ekonomska Fakulteta Univerze v Ljubljani je prejela mednarodni certifikat TedQual za izvajanje njenih turističnih programov

24.10.2017

Za nami je že četrti postopek pridobivanja certifikata TedQual, ki ga v sodelovanju s Svetovno turistično organizacijo – United Nations World Tourism Organisation (UNWTO) podeljuje Fondacija Themis.

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani (EF UL) je bila zopet prepoznana kot šola najvišje kakovosti na področju izvajanja turističnih programov za dodiplomski in podiplomski program turizma. Mednarodni certifikat TedQual smo prejeli za obdobje petih let.

TedQual akreditacija zagotavlja najvišjo kakovost izobraževanja, usposabljanja in raziskovanja na področju turizma. Strogi ocenjevalni kriteriji se nanašajo na kakovost, učinkovitost in relevantnost turističnih študij z vidika pedagoškega in raziskovalnega procesa, študentov ter zunanjih partnerjev v javnem in zasebnem sektorju.

EF UL je prvi TedQual certifikat prejela v letu 2002. Napredek kakovosti na področju razvoja izobraževalnih programov turizma, je mednarodna komisija ocenila kot izjemno uspešno, in nam tako v letih 2007 in 2013 obnovila certifikat TedQual. Z že četrtim certifikatom kakovosti, ki smo ga prejeli pred dnevi dokazujemo, da smo v krogu najboljših izobraževalnih institucij na področju izobraževalnih programov turizma. Institucije, ki imajo UNWTO TedQual certifikat, sledijo na spletni povezavi. Več o TedQual-u si lahko preberete na spletni strani.

 

TEDQUAL (2)


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana