EF » EFnet » Novice » Pripravljeni na izzive? Razkrivamo jih v nadaljevanju!

Pripravljeni na izzive? Razkrivamo jih v nadaljevanju!

17.10.2017

V Zavodu Ypsilon že nestrpno pričakujemo naslednji vikend, 21. in 22. oktobra, ko vas vse nadobudne inovatorje in inovatorke vabimo v ABC Hubu (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana), kjer bomo preživeli razburljiv vikend v reševanju poslovnih izzivov »Innovation Jam Challenge«.

ypilon

V nadaljevanju razkrivamo izzive, ki smo jih pripravili v sodelovanju s SAP Slovenija in njihovimi partnerji. Ker želimo, da svoje rešitve, ki jih boste oblikovali na »Innovation Jam Challenge« prijavite tudi na SAP-jev InnovMatch, smo sklenili, da programa povežemo v enotno pot do bogatih nagrad in novega znanja. Na razburljivo pot povabite tudi svoje prijatelje in oblikujte svojo skupino za zmago in uspeh!

Najpomembnejše sledi … IZZIVI!

Kakšne izzive boste reševali? Preberite kratek opis in si oglejte podrobnejše opise ter se do vključno četrtka, 19. 10. 2017, prijavite na reševanje poslovnih izzivov »Innovation Jam Challenge«. Pripišite, kateri izziv želite reševati. Pri sestavljanju ekip bomo po najboljših močeh poskušali upoštevati vaše želje!

Pripravili smo dinamična in inovativna izziva podjetij Banka Sparkasse d. d. in Alja Viryent & Co. d.o.o.. Na “Innovation Jam Challenge” bodo z vami predstavniki podjetij, ki vam bodo skozi potek reševanja izzivov na voljo za dodatna vprašanja in mentorstvo pri pripravi rešitev.

sparkase virgel

 

 

 

 

 

 

 

 

Nova evropska direktiva PSD2 predpisuje, da bodo banke na zahtevo strank tretjim pravnim osebam na področju finančnih storitev morale omogočiti dostop do njihovih sistemov in transakcijskih računov strank. To pomeni, da bo na trg bančnih storitev vstopilo veliko novih podjetij, ki bodo vzpostavila neposreden odnos s posameznikom kot posrednik med banko in posameznikom. Kako na podlagi tega lahko izboljšajo svojo ponudbo, da nadgradijo in še bolj okrepijo odnos z obstoječimi strankami? Kako lahko pridobijo nove stranke v njihovem fokusnem segmentu? Preberi več o izzivu.

Proizvajalcem čevljev po meri želijo pomagati do hitrejših rešitev pri pripravi kopita in krojev za njihove stranke. Delujočo in dovršeno tehnologijo digitalnih meritev bodo nadgradili s sistemom prepoznavanja pravilne oblike in velikosti čevljev, kar jim bo omogočalo enostavno komunikacijo strankinih izmer s proizvodnjo, s čimer bodo zmanjšali stroške ročne izmere. Sistem bodo nadgradili tako, da bo izmera noge našla ustrezno kopito, ter posledično kroj izrisan v 3D programu, ta pa bo povezan z laserskim rezalnikom usnja, pri čemer proizvajalci ne potrebujejo sekalnih nožev. Preberi več o izzivu.

Prijave sprejemamo do četrka, 19. oktobra 2017! Ker se lahko prijavite tudi kot skupina, povabite svoje prijatelje in skupaj sodelujte pri reševanju poslovnih izzivov! Prav tako nam sporočite morebitno prekrižanje načrtov: ker so mesta omejena, pravočasno potrdite svojo prisotnost. Če se dogodka »Innovation Jam Challege« zaradi višje sile ne boste udeležili, želimo vaše mesto predati prijavljenim v čakalni vrsti.

Veselimo se razburljivega vikenda v vaši družbi,

ekipa Zavoda Ypsilon


Image gallery:

Publish your comment:


Twitter: efljubljana