EF » EFnet » Novice » Poletna šola FRI

Poletna šola FRI

29.03.2018

Tudi letos na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani pripravljajo Poletno šolo FRI z raznolikimi delavnicami za osnovnošolce, srednješolce in študente. Mladi z vsaj osnovnim znanjem programiranja so pri iskanju zaposlitve že danes v veliki prednosti. Ker se družba vse bolj digitalizira, pa bodo osnove računalništva in informatike v prihodnje še pomembnejše.

Na Poletni šoli FRI so za študente pripravili dve delavnici, kjer vas bodo na poti do novih znanj vodili strokovnjaki s Fakultete za računalništvo in informatiko UL.

Osnove programiranja v pythonu

Python je zaradi svoje odprtosti, preglednosti in enostavnega načina uporabe postal eden najbolj priljubljenih programskih jezikov. Je hiter za učenje in vam da trdno podlago pri učenju drugih programskih jezikov.

Termin: od 2. 7. do 6. 7. 2018

Prijava na delavnico: 65 EUR

Natisni si vezje

Ta delavnica bo zanimiva za tiste, ki si želite spoznati ozadje procesa izdelave vezja, saj boste izdelali čisto svoje tiskano vezje. Tiskana vezja se uporabljajo skoraj povsod. Brez njih ne bi bilo telefonov in računalniških naprav, ter so zelo zaslužna za napredek v računalniški industriji. Za udeležbo na delavnici je priporočeno znanje iz osnov programiranja.

Termin: od 9. 7. do 13. 7. 2018

Prijava na delavnico: 65 EUR

Prijave se odprejo v petek, 30. marca 2018, ob 10.00, več o prijavi in delavnicah pa si preberite na spletni strani.


Publish your comment: