EF » EFnet » Novice » EuroEnviro konferenca 2018

EuroEnviro konferenca 2018

16.03.2018

Organizatorji konference EuroEnviro vabijo vse zainteresirane študente, da se jih pridružijo na letošnji izvedbi konference, ki ima evropsko prepoznavnost in se prireja že od leta 1994 povsod po Evropi (Švedska, Francija, Italija, Danska, itd.)

EuroEnviro je študentski simpozij, ki spodbuja študente, da se podrobneje seznanijo s tematikami trajnostnega razvoja oz. Green managementa v mestih in na podeželju. Organizirana bodo razna predavanja, delavnice, Case Study tekmovanje, movie nights, večerne zabave, oglede mest in ostale aktivnosti povezane s temo. Predavatelji prihajajo iz pomembnejših občin, podjetij in fakultet. Vse dejavnosti bodo potekale v angleškem jeziku, tako da so primerne tudi za študente na izmenjavi.

Letos na konferenco vabijo študente iz Evrope in tudi Slovenije. Konferenca bo potekala od 07. do 12. Maja 2018 v Ljubljani, Portorožu in Piranu.

V primeru vprašanj lahko pišete na email naslova euroenviro2018@gmail.com, za več informacij pa lahko obiščete spletno stran www.euroenviro.org.

 

 


Publish your comment: