EF » EFnet » Novice » Ekonomska fakulteta gostila konferenco TTRA 2018 Europe Chapter

Ekonomska fakulteta gostila konferenco TTRA 2018 Europe Chapter

25.04.2018

Od 24. do 26. aprila 2018 je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani potekala konferenca TTRA – Travel and Tourism Research Association’s 2018 European Chapter Conference.

Programski vodji konference sta bila doc. dr. Kir Kuščer in prodekanja Ekonomske fakultete, prof. dr. Tanja Mihalič. Prvi dan, 24. april 2018, je bil rezerviran za doktorski del konference, torek in sreda, 25. in 26. april 2018, pa za glavni del.

Tema konference je bila Turizem: gonilo trajnostnega razvoja (ang. Tourism: A Vehicle for Sustainable Development) in je vsebovala širok spekter tematik, povezanih s trajnostnim razvojem v raziskovanju turizma.
Na konferenci so s prispevki poleg programskih vodij sodelovali tudi prof. dr. Ljubica Knežević Cvelbar, prof. dr. Maja Konečnik Ruzzier in mag. Miha Bratec. TTRA Europe povezuje raziskovalce in strokovnjake, ki delijo svoje raziskave in strokovno znanje na področju kadrov, procesov in uspešnosti v turizmu, nastanitvenih podjetjih in turističnih destinacijah. Konferenca ponuja platformo za raziskovanje teh raznolikih, a medsebojno povezanih tem, s pomočjo izmenjave znanja in idej med državami in kulturami.

Za več informacij obiščite spletno stran konference.

 


Image gallery:

Publish your comment: