EF » EFnet » Novice » Tekmovanje nacionalnega investicijskega bančništva NIBC

Tekmovanje nacionalnega investicijskega bančništva NIBC

19.07.2018

S koncem julija se odpirajo prijave za 10. tekmovanje nacionalnega investicijskega bančništva (National Investment Banking Competition).

Nacionalno investicijsko bančništvo (NIBC) je največje tekmovanje na področju investicijskega bančništva na svetu s podporo akademske skupnosti in številnih mednarodnih bank. NIBC je leta 2009 ustanovila skupina strokovnjakov, da bi študentom iz celega sveta omogočila razvijati svoje znanje na področju bančništva ter ga deliti z vodilnimi v industriji.

Tekmovanje vključuje:

  • več kot 1.600 tekmovalcev iz 100 šol; vključno z Wharton, Stanford, Yale, Western, Queens, McGill, Oxford, Cambridge in Univerze Hongkong,
  • študijske primere, ki so jih oblikovali strokovnjaki za investicijsko bančništvo na podlagi trenutnih tem in so jih vodili direktorji ameriških in kanadskih bank,
  • dostop do preteklih primerov, modelov in predlog, namenjenih povečanju kakovosti in pristnosti tekmovanja,
  • sodelovanje s ključnimi predstavniki sponzorskih bank (podpredsednikom investicijskega bančništva v JP Morgan in globalnim vodjem investicijskega bančništva na trgih kapitala RBC).
  • Uvodne misli so predstavili Robert Herjavec (Shark Tank) in Frank Giustra (Lions Gate Entertainment).

Odprtje prijav: 31. julij
Predčasne prijave: 30. september (15% popust)
Prvi krog: jesen 2018
Končni krog: pomlad 2019

REGISTRACIJA: Radi bi spodbudili ekipe z 2-4 člani, da se prijavijo v avgustu in gredo skozi pripravljalni gradivo, pretekle primere in predložene vzorčne predloge.

Ekipe, ki se prijavijo do 15. avgusta 2018, prejmejo 20-odstotno znižanje kotizacije za registracijo, ki znaša 140 evrov na ekipo. Tekmovalci znotraj ekipe morajo biti v času registracije vpisani kot dodiplomski ali podiplomski študenti.

Za dodatne informacije obiščete informativni list, pregled tekmovanja, FB in spletno stran. Na povezavi si lahko ogledate kratek video o tekmovanju. Klikni.

Lansko leto se je ekipa Ekonomske fakultete uvrstila v finale. Več si lahko preberete na naslednji povezavi.


Publish your comment: