EF » EFnet » Novice » Vodstvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani obiskalo Ekonomsko fakulteto Univerze v Beogradu

Vodstvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani obiskalo Ekonomsko fakulteto Univerze v Beogradu

23.10.2018

V torek, 16. oktobra 2018, je delegacija Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani v sestavi dekanja prof. dr. Metka Tekavčič, prodekan za znanstveno raziskovalno delo in doktorski študij izr. prof. dr. Aleš Popovič, tajnik fakultete mag. Tilen Balon, predstojnik organizacijske enote Marjan Smonig, univ.dipl. ekon. ter vodja službe za aktivnosti in programe v JV Evropi Zdenko Rojec, mag. posl. ved, obiskala Ekonomsko fakulteto Univerze v Beogradu.

Namen obiska je bil pogovor o vzpostavitvi sodelovanja med fakultetama na raziskovalnem in izobraževalnem področju, tako pri rednih izobraževalnih programih na vseh stopnjah kot na področju poslovnega izobraževanja v sodelovanju s CPOEF. Vodstvi obeh fakultet ocenjujeta, da obstajajo tudi možnosti za sodelovanje pri pridobivanju evropskih sredstev za projekte, namenjene pristopnim kandidatkam za članstvo v EU, med katerimi je sedaj tudi Srbija.

S strani Ekonomske fakultete v Beogradu so na pogovorih sodelovali dekan prof. dr. Branislav Boričić, prodekanja za študijske zadeve, prof. dr. Žaklina Stojanović, prodekan za sodelovanje z gospodarstvom in organizacijo prof. dr. Dragan Lončar, prodekan za finance in mednarodno sodelovanje izr. prof. Saša Ranđelović in prodekan za znastveno raziskovalno delo doc. dr. Mladen Stamenković.


Image gallery:

Publish your comment: