EF » EFnet » Novice » “Making Sustainability Work”, knjižna uspešnica Adriane Rejc Buhovac, na lestvici najboljših knjig s področja trajnostnega razvoja na svetu”

“Making Sustainability Work”, knjižna uspešnica Adriane Rejc Buhovac, na lestvici najboljših knjig s področja trajnostnega razvoja na svetu”

21.11.2018

Prof. dr. Adriana Rejc Buhovac, profesorica za strateški management in družbeno odgovornost na Ekonomski fakulteti, se je s knjigo Making Sustainability Work: Best Practices in Managing and Measuring Corporate Social, Environmental and Economic Impacts uvrstila na BookAuthority lestvico najboljših knjig s področja trajnostnega razvoja. Lestvico so oblikovali strokovnjaki in vodilni poslovneži, med drugimi Richard Branson, Sanjay Bakshi, Ev Williams, Arianna Huffington in Bill Gurley. Med 66 knjigami je Making Sustainability Work na 18. mestu. Prof. dr. Adriana Rejc Buhovac je knjigo napisala leta 2014 s soavtorjem Marc J. Epsteinom, gurujem na področju družbene odgovornosti podjetij. V knjigi predstavljata inovativne prijeme in dosežke več kot 140 najboljših podjetij na področju trajnostno naravnanega poslovanja.

Publish your comment: