EF » EFnet » Novice » PKP: predavanje prof. dr. Mihe Škerlavaja Vodenje inovacijskih procesov: Med stabilnostjo in spremembami

PKP: predavanje prof. dr. Mihe Škerlavaja Vodenje inovacijskih procesov: Med stabilnostjo in spremembami

16.11.2018

Tudi zelo obetavni inovativni projekti pogosto ne izkoristijo svojega potenciala in ne izpolnijo pričakovanj. Med pogostejšimi razlogi za to je organizacijska klima v podjetju, ki inovacijskim procesom ne daje ustrezne podpore. Prof. dr. Miha Škerlavaj je predstavil v svojem predavanju predstavil primere podjetij, ki se so temu izognila in ki uspešno vodijo inovativne procese.

V predavanju z naslovom Vodenje inovacijskih procesov: Med stabilnostjo in spremembami (Leading innovation processes: Balancing continuity and renewal) je profesor dr. Miha Škerlavaj ponudil tudi pregled svojih in drugih mednarodnih raziskav ter praktičnih primerov, kako podjetja premagujejo inovacijski paradoks in kako uspevajo ustvarjati uspešnico za uspešnico preko inovacijskih platform, ki zagotavljajo stalno spreminjanje pa tudi potrebno stabilnost. Požel je zanimanje in navdušenje udeležencev, vodilnih predstavnikov slovenskih in mednarodnih podjetij ter drugih govorcev.

Foto: Jernej Lasič


Image gallery:

Publish your comment: