EF » EFnet » Novice » Marketinška dirka – vabilo & izziv

Marketinška dirka – vabilo & izziv

28.01.2019

Na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru se 22. januarja ob 13. uri v predavalnici P0.1 s predstavitvijo izziva podjetja ENERGIJA PLUS začenja študentska Marketinška dirka, tradicionalno tekmovanje za študente, ki ga organizira Katedra za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete v sodelovanju s Klubom za marketing EPF.

Študentska marketinška dirka je tekmovanje, ki je namenjeno študentom poslovnih smeri, cilj tekmovanja pa je, da študentske ekipe oblikujejo kar najboljše rešitve izziva, ki ga pred njih postavlja partnersko podjetje.

Tekmovanje se z vizijo povezovanja študentov z gospodarstvom razvija že več kot 10 let. Dirka študentom omogoča, da spoznajo uspešna slovenska podjetja in sami preizkusijo svoje znanje in veščine pri reševanju aktualnih in relevantnih marketinških izzivov, hkrati pa se s svojimi rešitvami potegujejo tudi za glavno nagrado podjetja Energija plus, v vrednosti 2.000 €.

Tema tokratnega izziva je »Kako pridobiti nove gospodinjske kupce, da merilo za menjavo dobavitelja energije ne bo izključno cena?«. Dodatne informacije o tekmovanju, ter tokratnem izzivu bodo na voljo na Facebook strani www.facebook.com/studentskadirka. Prijave in morebitna dodatna vprašanja pa sprejemamo na naslovu info@marketinskadirka.si.

Na tekmovanje se lahko prijavijo študentske ekipe (največ 5 članov) iz vse Slovenije, prijave pa bodo odprte vse do 2. marca 2019. 


Publish your comment: