EF » EFnet » Novice » Vabljeni na Informativni dan Ekonomske fakultete v Ljubljani

Vabljeni na Informativni dan Ekonomske fakultete v Ljubljani

23.01.2019

V petek in soboto, 15. in 16. februarja 2019, bo Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani zopet odprla svoja vrata dijakom na Informativnem dnevu.

Predstavitev fakultete bo potekala v Veliki dvorani Ekonomske fakultete:

  • v petek, 15. februarja 2019, ob 10. in 15. uri ter
  • v soboto, 16. februarja 2019, ob 10. uri. 

Izvedeli boste vse informacije v zvezi s študijem na fakulteti in pestrih obštudijskih dejavnostih, ki jih ponuja fakulteta. Vabljeni, da se nam pridružite in začutite študijski utrip naše fakultete.

Več informacij o dodiplomskem študiju vam je na voljo na naslednji povezavi.

Vpis in vpisna mesta

Razvij  mednaroden

Studiraj  Izbira

Prenos v živo!

Če se informativnega dneva na Ekonomski fakulteti ne morete udeležiti, vas vabimo, da se k nam priključite kar preko interneta in si ogledate posnetek iz Velike dvorane v živo.

1200x1200 DOD live

*Za prenos v živo klikni na zgornjo fotografijo.

 

Informativni dan je javni dogodek, kjer bo organizator izvajal fotografiranje ali snemanje dogodka. Z udeležbo na dogodku udeleženec podaja organizatorju soglasje in pravico, da organizator pridobljeni video/slikovni material uporabi po lastni presoji (predvsem za namene promocije Ekonomske fakultete v različnih komunikacijskih kanalih), ne da bi zato potreboval posebno dovoljenje.

Organizator bo pridobljeno video/slikovno gradivo uporabljal in shranjeval skladno s politiko zaščite posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov.

V primeru, da ne želite biti na posnetku, vas vljudno prosimo, da se snemanju ali fotografiranju izognete oz. o tem opozorite izvajalce slikanja/snemanja.


Image gallery:

Publish your comment: