EF » EFnet » Novice » Na univerzi Berkley razglasil prejemnike nagrade ‘Kaja Rangus Best Emerging Scholar Paper Award’ za najboljši akademski prispevek

Na univerzi Berkley razglasil prejemnike nagrade ‘Kaja Rangus Best Emerging Scholar Paper Award’ za najboljši akademski prispevek

14.02.2019

Dosežki docentke dr. Kaje Rangus so še vedno z nami. Na univerzi Berkley so letos podelili nagrado, ki so jo poimenovali po naši veliko prezgodaj preminuli pedagoginji in raziskovalki.

Na domači spletni strani so objavili sledečo novico.

Letošnja zmagovalka je prejela plaketo in 1.000 USD v gotovini. Nagrade so bile prejemnikom podeljene na 5. Svetovni konferenci odprtih inovacij (WOIC), ki je potekala 13. in 14. decembra 2018 v San Francisu v Kaliforniji.

Kaja Rangus je bila docentka na Katedri za podjetništvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Njena področja dela so bila odprto inoviranje, podjetništvo in dizajnersko razmišljanje. Kaja je bila drugouvrščena nagrajenka WOIC 2016 Best Emerging Scholar Award za članek ‘The Role of Open Innovation Mindset in Entrepreneur’s Alertness and Firm’s Financial Performance’.Dr. Kaja Rangus je preminila na začetku leta 2018 in Organizacijski odbor WOIC je po njej imenoval nagrado Best Emerging Scholar Award, da bi s tem počastil njen prispevek k akademskim raziskavam in skupnosti Open Innovation.


Publish your comment: