EF » EFnet » Novice » Otvoritev programa FELU MBA 8. generacije

Otvoritev programa FELU MBA 8. generacije

07.02.2019

V sredo, 30. januarja 2019, smo sprejeli že osmo generacijo udeležencev programa »FELU MBA«. Udeležence je na začetku pozdravila dekanja, prof. dr. Metka Tekavčič, ki je poudarila pomembnost akreditacij in internacionalizacije fakultete ter predstavila napredek, ki ga je fakulteta v tem času ustvarila. Generaciji je zaželela, da bi bil nov korak na njihovi poti ter njihova odločitev za študij kar se da pozitivna in predvsem pogumna. Pogum, vztrajnost in motivacija bodo pomembni elementi njihove poti. Udeležence je pozdravila tudi programska direktorica, prof. dr. Andreja Cirman, ki je predstavila celoten program ter izpostavila aktivno vlogo in tesno sodelovanje med udeleženci.

Pomembnost komunikacije in vloga vsakega posameznika je bila izpostavljena tudi z delavnico »Učinkovite komunikacije«, ki jo je vodila direktorica Centra poslovne odličnosti, mag. Monika Lapanja. Med delavnico so udeleženci dobili izziv, da se ob upoštevanju vseh napotkov učinkovite komunikacije, predstavijo. Udeleženci so s svojimi simpatičnimi ter kreativnimi predstavitvami ustvarili sproščeno vzdušje, ki se je nadaljevalo v poslovno igro »BAFABAFA«, ki sta jo vodili Monika Lapanja in Maša Madon s Centra poslovne odličnosti.

Otvoritve so se udeležili tudi profesorji, ki sodelujejo pri programu. Otvoritev je povezovala Alma Lieber, koordinatorka MBA programa in jim ob zaključku zaželela uspešen začetek in veliko pozitivnih doživetij.


Publish your comment: