EF » EFnet » Novice » Brezplačni online tečaj podjetništva

Brezplačni online tečaj podjetništva

11.03.2019

Ekonomska fakulteta UL je ustanovna članica Središča za socialno podjetništvo UL in v sklopu Središča sodeluje pri projektu BLUES (Blended learning international entrepreneurship skills) s poudarkom na socialnem podjetništvu. V sklopu projekta organiziramo spletno izobraževanje o podjetništvu, kjer vas lepo vabimo k brezplačnemu sodelovanju na online tečaju. Prijavite se lahko na spodnjem linku/registracija. MOOC je namenjen krepitvi podjetniških veščin in je letos brezplačen.

Odlična priložnost, da razširite svoje poslovne veščine. MOOC- spletno izobraževanje o podjetniških veščinah se začne online 4. aprila 2019 in bo v začetku podjetniško naravnan, v praktičnem delu pa bo poudarek tudi na socialnem podjetništvu, kjer boste lahko tekmovali s svojo podjetniško idejo in jo nadgradili skupaj s strokovnjaki. Po uspešno zaključenem online izobraževanju prek interneta, vas bomo povabili k 2-tedenskemu brezplačnemu usposabljanju na Gospodarski zbornici Slovenija. Po uspešno zaključenem tečaju boste pridobili certifikat, ki ga podeljujemo mednarodni partnerji pri projektu Erasmus +.

Registracija (tečaj poteka online v angleškem jeziku s slovenskimi podnapisi, 2-tedensko srečanje po online tečaju pa v slovenščini s predavatelji iz Univerze v Ljubljani in Gospodarske zbornice Slovenija)

Za dodatne informacije kontakt: judita.peterlin@ef.uni-lj.si.


Publish your comment: