EF » EFnet » Gostovanja » Gost iz prakse pri predmetu Digitalizacija oskrbnih verig

Gost iz prakse pri predmetu Digitalizacija oskrbnih verig

19.04.2019

V torek, 16.4., smo v okviru predmeta Digitalizacija oskrbnih verig (nosilca doc. dr. Jure Erjavec in prof. dr. Aleš Popovič) obiskali Kolektor Digital Labs. Gostil nas je dr. Marko Thaler, ki je predstavil, kako se v podjetju Kolektor lotevajo digitalnega inoviranja. Sledila je zanimiva diskusija z udeleženci, na koncu pa smo pogledali še v zakulisje razvoja uporabe novih tehnologij v proizvodnji in logistiki.

Tako smo zaključili s serijo gostovanj pri predmetu, ki so poleg obiska podjetja vključevali še naslednje goste pri predmetu: Tomaž Grabnar (Inea), dr. Mateja Podlogar (GS1), Peter Roblek (S&T) in Jože Podlogar (Trinet).

Nekatere strokovne vsebine, ki so jih predstavili gosti, bomo v nadaljevanju nadgradili še v okviru Razvoja poslovnih spretnosti. Tako se študenti že udeležujejo delavnic na temo sledenja v oskrbnih verigah, ki jo izvajajo predstavniki organizacije GS1, sledile pa bodo še druge delavnice s področja uporabe različnih informacijskih rešitev v logistiki in oskrbnih verigah.

Image gallery:

Publish your comment: