EF » EFnet » Novice » Izšla je nova številka revije Izzivi managementu

Izšla je nova številka revije Izzivi managementu

24.04.2019

V tokratni številki se poglobimo v uvajanje coachinga, in sicer na primeru izbranih velikih slovenskih podjetjih; obravnavamo učinkovitost interdisciplinarnih timov v zdravstvu; predstavimo povezavo med transformacijskim vodenjem in inovativnostjo, na primeru Avant2Go ter poglabljamo naša spoznanja o izvajanju procesnega pristopa v cerificiranih podjetjih.

V reviji boste lahko prebrali tudi intervju z Boštjanom Jerončičem, direktorjem podjetja Incom, d.o.o. Podjetje, ki velja za inovatorja na področju proizvodnje sladoleda (znamke Leone in Leone Alive), je v letu 2017 ustvarilo dobrih 42 mio € prihodkov iz prodaje. V rubriki Novosti s področja strokovne literature predstavljamo izbrano monografijo, avtorja prof. dr. Marka Jakšiča.

Uredniški odbor revije vabi vse, da sodelujete kot avtorji ter delite svoje znanje in izkušnje. Hkrati naj vas ob tem tudi povabimo k udeležbi na posvetovanju o managementu in organizaciji, ki bo v mesecu juniju; osrednja tema posvetovanja bo agilnost in agilne organizacije (več o tem si lahko preberete v reviji).

Revija je dosegljiva tudi na naslednji povezavi:http://sam-d.si/revija/zadnja-stevilka/


Publish your comment: