EF » EFnet » Novice » Promocija zdravja na delovnem mestu

Promocija zdravja na delovnem mestu

07.06.2019

Zaposleni Ekonomske fakultete uspešno končali teniški tečaj

V maju so se zaposleni Ekonomske fakultete lahko udeležili 10 urnega teniškega tečaja pri Akademiji Breskvar. Na tečaju so osvojili oziroma nadgradili svoje teniške veščine in sporočili, da se tečaja zagotovo udeležijo tudi naslednje leto.

Test aerobne zmogljivosti

Zaposleni smo pod vodstvom ZD Vrhnika opravljali test aerobne zmogljivosti. Testa se je udeležilo 12 zaposlenih. Ugotovili smo, da smo v odlični formi in dobili priporočila kako vzdrževati dobro zdravstveno kondicijo še naprej. Funkcijska zmogljivost se bo preverjala v jesenskem času z SFT@testom. O točnem terminu vas bomo obvestili.

 AKCIJA – Uporabljajmo stopnice

Ekonomska fakulteta je pričela z akcijo Zdravje zate, energija za EF. Razdeljena je na več tematskih sklopov, ki se nanašajo na rabo energije, kakovost notranjega okolja, zdravje ter način življenja. Z našim prvim sklopom vas želimo motivirati k uporabi stopnic. Redna hoja po stopnicah namreč pripomore k izboljšanju vašega zdravja. Spremljajte našo akcijo in izvedite, katere so ključne pozitivne posledice uporabe stopnic in izboljšajte svoje počutje.


Image gallery:

Publish your comment: