EF » EFnet » Novice » Ekonomska fakulteta organizirala drugi Informativni dan v Skopju

Ekonomska fakulteta organizirala drugi Informativni dan v Skopju

04.07.2019

V četrtek, 27. junija, je Ekonomska fakulteta v Skopju organizirala Informativni dan za program International Business Academy (IBA) in podiplomski študij Business and Organisation. Dogodek je bil namenjen študentom, ki so pravkar zaključili dodiplomski študij, in vsem tistim, ki so že začeli graditi svojo profesionalno kariero.

Uvodoma je na dogodku preko videa udeležence pozdravila dekanja prof. dr. Metka Tekavčič, ki je v svojem nagovoru obvestila o spremembi angleškega imena Ekonomske fakultete, poudarila visoko mednarodno pozicioniranje fakultete, pridobljene ugledne akreditacije (EQUIS, AACSB in AMBA), uvrstitev fakultete na Financial Timesovi lestvici med 100 najboljših evropskih poslovnih šol v letu 2018 ter uvrstitev programa  »International Master in Business and Organisation« (IMB), ki je soroden programu v Skopju, med najboljše magistrske programe managementa na svetu.

V nadaljevanju dogodka sta regionalna koordinatorka študija Melita Sekulovska in Zdenko Rojec iz službe za aktivnosti na trgih JV Evrope predstavila izvedbo programa in druge potrebne informacije.

Sledila sta predavanje in razprava prof. dr. Miha Škerlavaja o članku »What can we learn about continuous innovation from Marvel«, ki je bil nedavno objavljen v ugledni reviji Harvard Business Review.

V drugem delu dogodka je naša magistra Hristina Lozanovska imela predavanje na temo »Are you a leader that you would follow?«. V predstavitvi je izpostavila svojo izkušnjo z vodenjem ter z različnimi primeri predstavila, kako je treba graditi vodenje.

Na dogodku so sodelovali tudi naši člani Alumni Makedonija ter trije študenti dvanajste generacije 2018/2019, ki so udeležencem poudarili kvaliteto programa v Skopju.

Dogodek je potekal v Centru za dizajn in inovacije v Skopju.


Image gallery:

Publish your comment: