EF » EFnet » Novice » Magistrski program Turizem eden najboljših na svetu

Magistrski program Turizem eden najboljših na svetu

12.08.2019

Magistrski program Turizem, ki ga izvajamo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, se je uvrstil med najboljše programe na svetu. Program, ki ga vodi prof. dr. Tanja Mihalič v sodelovanju s prof. dr. Ljubico Kneževič Cvelbar in doc. dr. Kirom Kuščerjem, se na lestvici ARWU (Šanghaj) uvršča med top 100 programov, na Eduniversal lestvici pa na 10. mesto v svetovnem merilu.

Program našim študentom ponuja poglobljeno razumevanje turističnega poslovanja, managementa, trženja, turističnega razvoja in njegovih vplivov. Znanje pridobijo z uspešnimi predavatelji, ki jim predstavijo teorijo, nato pa ga poglobijo s primeri iz prakse. Poseben poudarek je namenjen znanju in veščinam o poslovanju na osnovi vrednot ter zahtev trajnostnega in odgovornega razvoja. Obenem lahko študentje izkoristijo mednarodno priložnost in del vsebin pridobijo s študijem v tujini.

Poleg splošnega programa Turizem naša fakulteta izvaja tudi program EMTM – The Erasmus Mundus European Master in Tourism Management, ki poteka na treh fakultetah v treh različnih državah.


Publish your comment: