EF » EFnet » Novice » Naše nove študentke in študentje, dobrodošli!

Naše nove študentke in študentje, dobrodošli!

20.09.2019

Dragi bruci,

začetek študijskega leta se nezadržno bliža in zagotovo se ga že veselite. Kmalu boste vstopili v študentsko življenje in veseli nas, da boste ta korak naredili na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Na Ekonomski fakulteti vas bomo sprejeli v torek, 1. oktobra 2019, in sicer:

  • študente študijskega programa UPEŠ (slovenska izvedba) pričakujemo ob 9. uri v Veliki dvorani,
  • študente študijskega programa UPEŠ (angleška izvedba) pričakujemo ob 9. uri v Lila dvorani,
  • študente študijskega programa VPŠ pričakujemo ob 11.30 v Veliki dvorani.

Po uvodnem sprejemu in krajši predstavitvi fakultete sledijo delavnice, kjer vam bomo predstavili študij in delo na naši fakulteti. Nato pa voden ogled fakultete, da se boste že v prvih dneh znašli v fakultetnih prostorih.

Po zaključku uvodnega sprejema in delavnic ste vabljeni v mestno središče, kjer bo potekala prireditev Pozdrav brucem 2019.

V prvem tednu se boste med 1. in 5. oktobrom spoznali tudi z dejavnostmi, ki se odvijajo na fakulteti in univerzi ter društvi, ki delujejo pod okriljem fakultete. Vabimo vas, da se vpišete v fakultetno knjižnico, se pridružite svoji najljubši športni dejavnosti in postanete del katerega izmed društev in tako razvijete svoje veščine in potencial tudi izven študija.

  • Športna vzgoja
Vpis v vadbene skupine (15 različnih športnih aktivnosti) bo potekal od torka, 1. 10. do petka, 4. 10., med 10. in 13. uro.  Obrazec za prijavo najdete na Študent-netu (viri za študij – dokumenti – obrazci). Izpolnjen obrazec prinesite na vpisna mesta športne vzgoje.
Pomembne informacije in dokumenti

Vabljeni tudi v uradno skupino za študijsko leto 19/20, ki je (s strani študentskega sveta) ustvarjena za vas z namenom lažjega začetka študija in študentskega življenja na naši fakulteti.

Več informacij prihaja sproti. Ne pozabi nas spremljati tudi na naših družbenih omrežjih. 


Publish your comment: