EF » EFnet » Novice » Tretji GETM3 Sandpit v Sloveniji

Tretji GETM3 Sandpit v Sloveniji

14.10.2019

V septembru je na Univerzi v Ljubljani potekal 11-i »sandpit«, dogodek v okviru Evropskega H2020 projekta na temo globalnih praks ravnanja s talenti, GETM3. Raziskovalci iz 15 partnerskih institucij iz 5 držav so se srečali na Univerzi v Ljubljani in razpravljali o raziskovalnih izsledkih in ciljnih aktivnostih projekta. Štirje delovni dnevi so potekali na Ekonomski fakulteti z gostiteljicama, izredno profesorico in vodjo delovnega paketa Katarino Katjo Mihelič in strokovno sodelavko Sandro Đurašević. V teh dneh smo snemali intervjuje in pripravljali projektne vsebine, ki izhajajo iz raziskovanja managementa talentov.

V sredo smo obiskali še enega od partnerjev iz Slovenije, Fakulteto za računalništvo in informatiko. Naš gostitelj, izredni profesor Tomaž Hovelja, je pretekle in trenutne študente povabil k predstavitvam uspešnih projektnih idej. Sandpit smo zaključili s sestankom Programskega odbora v petek.

To je bil tretji in zadnji sandpit v Sloveniji, pretekla dogodka sta potekala v letih 2018 in 2017. Naslednjič se bodo raziskovalci srečali januarja 2020 na Irskem. Vljudno vabljeni k sledenju naših aktivnosti na FB strani @getm3global.


Image gallery:

Publish your comment: