EF » EFnet » Novice » Vabljeni v komunikacijsko džunglo na 10. PR teater

Vabljeni v komunikacijsko džunglo na 10. PR teater

24.10.2019

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) vabi, da se udeležite jubilejnega 10. PR teatra, študentske konference o odnosih z javnostmi, ki se bo odvijala 13. novembra 2019 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

Gre za enodnevno študentsko konferenco, katere namen je študentom zagotoviti dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju komuniciranja ter odnosov z javnostmi. Za pester program bodo prek predavanj in delavnic poskrbeli strokovnjaki s področij digitalnega marketinga, grafičnega oblikovanja, kreativnosti, organizacije dogodkov, javnega nastopanja in seveda odnosov z javnostmi.

Letošnja tema konference bo komunikacijska džungla, ki predstavlja, da je področje komunikacij tako kot džungla vznemirljivo, skrivnostno in polno bogatih zgodb. Na letošnjem PR teatru boste lahko našli zakladnico znanja in z vsemi čuti začutili tropski utrip. Kot se za jubilejni dogodek spodobi, je poskrbljeno tudi za večerno zabavo, ki se bo odvijala le nadstropje nižje od prizorišča konference, v lokalu Aula.

Več informacij o programu najdete na http://prteater.si/, Facebook strani PR teater ali Instagram profilu @pr_teater. Vstopnice si lahko po ugodnejši early bird ceni zagotovite na https://event.meetpoint.si/pr-teater/Prijava?fbclid=IwAR3tQSOOJxXyd7c6h4vEmc1xYUXvHEZz7m-LrG1VptiRhpQ7SOvahQxQAlc.

Komunikacijska džungla. Vstopi. Razišči. Začuti.


Publish your comment: