EF » EFnet » Novice » Svečana podelitev MBA certifikatov sedmi generaciji programa FELU MBA

Svečana podelitev MBA certifikatov sedmi generaciji programa FELU MBA

10.12.2019

V petek, 6. decembra 2019 je v Narodni galeriji v Ljubljani, potekala svečana podelitev MBA certifikatov sedmi generaciji programa FELU MBA. Kandidate je na dogodku nagovorila dekanja, prof.dr. Metka Tekavčič ter programska direktorica MBA programa prof.dr. Andreja Cirman.

Nagrado ti. »FELU MBA Award of Excellence«, za najboljšega študenta glede na akademske dosežke,  sta letos prejela dva kandidata in sicer Julie Choulet in Benjamin Brulc, nagrado za najboljšega profesorja, »FELU MBA Award of Excellence«  po izboru generacije  pa Miha Škerlavaj.

Svečan dogodek je zaznamovalo tradicionalno metanje kap in priključitev v skupnost FELU MBA Alumni, ki so se generaciji pridružili na večernem delu. Nagrado je takrat prejel tudi Rok Goli, ki si je zaslužil priznanje »Best Alumni« po izboru svoje generacije.

Udeleženci FELU MBA programa so skupaj zaključili dvoletno pot in se ob tem spomnili vseh pomembnih trenutkov, ki so jih doživeli na njihovi poti in skupaj s profesorji, njihovimi najbližjimi in soustvarjalci programa nazdravili njihovemu uspehu.

Ob tej priložnosti vsem udeležencem programa MBA iskreno čestitamo in želimo čim več poslovnih uspehov.


Image gallery:

Publish your comment: