EF » EFnet » Novice » Vabljeni k včlanitvi – Združenja notranji revizorjev IIA Slovenija

Vabljeni k včlanitvi – Združenja notranji revizorjev IIA Slovenija

16.12.2019

Združenje IIA – Slovenski inštitut je del mednarodnega inštituta IIA (The Institute of Internal Auditors), ki je vodilna strokovna organizacija na področju notranje revizije v svetu. Deluje že več kot 75 let, njeno poslanstvo pa je razvoj notranje revizijske stroke, skrb za etiko in kakovost notranjega revidiranja ter širitev principov obvladovanja tveganj na vseh ravneh upravljanja. V Sloveniji že več kot deset let delo IIA predstavlja Združenje IIA – Slovenski inštitut. Glavno poslanstvo delovanja Združenja IIA je prenos najboljših praks, tako v Sloveniji kot tudi v povezavah z ostalimi notranjimi revizorji v Sloveniji in v svetu.

V ta namen vsak mesec organiziramo mesečne sestanke, kjer so predstavljene različne prakse v okviru izbrane teme. Udeležba je za člane Združenja IIA brezplačna. Poleg tega enkrat letno organiziramo tudi dvodnevno mednarodno konferenco, na kateri poleg mednarodnih predavateljev sodelujejo tudi drugi zanimivi govorci, ki delujejo na različnih področjih, povezanih z notranjim revidiranjem.

K včlanitvi vabimo vse študente, ki jih zanima notranja revizija (več o notranji reviziji si lahko preberite tu: O notranji reviziji), in sicer se lahko včlanite z izpolnitvijo pristopne izjave tukaj (https://www.iia.si/pristopna-izjava-za-clane/).

Članarina za študente je brezplačna in član lahko postane vsak študent s statusom študenta, ki  izpolni Pristopno izjavo in se zaveže k spoštovanju pravil krovne organizacije IIA in Združenje IIA – Slovenskega inštituta (članstvo študenta je omejeno na aktivnosti društva IIA Slovenija).

Veselimo se spoznavanja in druženja z bodočimi notranjimi revizorji.

IIA Slovenija


Publish your comment: