EF » EFnet » Novice » Karierni center EF

Karierni center EF

30.01.2020

Karierni center ustvarja priložnosti na področju osebnega in kariernega razvoja študentov Ekonomske fakultete, da si bodo lažje utrli pot v poslovni svet. S pomočjo delavnic, kariernih dogodkov, zaposlitvenih sejmov, obiskov podjetij in predavanj omogoča študentom stik s potencialnimi delodajalci. Študentom pomaga tudi pri razblinjanju dilem o ustreznosti ali nadaljevanju študija; pomaga pri iskanju informacij o strokovnih praksah doma ali v tujini; ter pri iskanju zaposlitve. Poleg tega pa obvešča študente o prostih delovnih mestih.

V okviru kariernega partnerstva Karierni center sodeluje s podjetji: Abanka, Ernst & Young, Hofer, Knauf Insulation, NLB, Renault Nissan in Unija računovodska hiša. Namen partnerstva je povezovanje študentov s podjetji ter jim s tem omogočiti neposreden stik s trgom dela in bodočimi delodajalci; prepletanje pridobljenih konceptov skozi študijski proces s primeri iz prakse; mreženje in spoznavanje internih procesov podjetij.

Karierni center od sedaj naprej ni več samo na Študent-netu, ampak tudi na Facebooku. Facebook stran je postavljena z namenom povečanja prepoznavnosti delovanja Kariernega centra med mladimi in obveščanja le teh o najnovejših priložnostih na področju zaposlitve in osebne rasti.

Karierni center lahko spremljate na Facebook strani: fb.me/kariernicenteref


Publish your comment: