EF » EFnet » Novice » Sprejeli smo deveto generacijo programa Ljubljana MBA

Sprejeli smo deveto generacijo programa Ljubljana MBA

23.01.2020

V sredo, 22. januarja 2020 smo na Ekonomski fakulteti sprejeli deveto generacijo programa MBA.

Udeležence je nagovorila dekanja Ekonomske fakultete, prof.dr. Metka Tekavčič, ki se jim je zahvalila za zaupanje, da so za svoj razvoj izbrali program Ekonomske fakultete, ki se že leta uvršča med najboljše tri tovrstne programe v srednji in vzhodni Evropi.

Da so si izbrali kakovosten program in ugledno fakulteto je poudarila  tudi prof. dr. Andreja Cirman, programska direktorica MBA programa.  Fakulteta se kot  edina v regiji ponaša s trojno akreditacijo odličnosti, kar jo uvršča med najboljše poslovne šole na svetu in uvrstitev na ugledno lestvico Financial Times-a, ki pa je fakulteto že drugo leto uvrstil med 95 najboljših poslovnih šol v Evropi.

Novo generacijo sestavlja skupina ambicioznih, motiviranih posameznikov, ki prihajajo iz različnih koncev Evrope in sveta, med njimi je skoraj polovica žensk in posameznikov, ki zavzemajo ugledna mesta v podjetjih, tako v Sloveniji, kot svetu.

Ob začetku programa udeležencem želimo pozitiven začetek in uspešno dvoletno pot, ki si jo bodo zapomnili za celo življenje.


Image gallery:

Publish your comment: