EF » EFnet » Novice » Vabilo k oddaji prijave na Kadrovski up 2020

Vabilo k oddaji prijave na Kadrovski up 2020

04.02.2020

Prijavo na razpis lahko odda študent sam ali izobraževalna ustanova, na kateri je študent zaključil študij.

Vaši študenti se bodo z oddajo prijave potegovali za naziv Kadrovski up 2020 in možnost brezplačne udeležbe na Slovenskem kadrovskem kongresu 2020 (www.skkongres.si) ter enoletno prejemanje strokovne revije HR&M (www.hrm-revija.si).  Prijave na razpis so možne do 13. marca 2020.

Tri nominirance za Kadrovski up 2020 bomo povabili na Slovenski kadrovski kongres 2020 in na kongresu razglasili prejemnika nagrade. Ob razglasitvi nominirancev bomo javno objavili ime vaše organizacije, na kateri so nominiranci uspešno zagovarjali naloge in pridobili strokovni oziroma znanstveni naslov ter navedli mentorja.

Kadrovski up je priznanje, ki ga podeljujeta Slovenska kadrovska zveza in podjetje Planet GV, za najboljša znanstvenoraziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Prejmejo ga avtorji nalog, ki bodisi, preučujejo karierne, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merijo dodane vrednosti kadrovske funkcije oz. preučujejo in razvijajo sodobne pristope.

Nagrade:

  • Trije nominiranci prejmejo povabilo na brezplačno udeležbo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2020 in enoletno brezplačno naročnino na strokovno revijo HR&M.
  • Zmagovalec prejme priznanje Kadrovski up 2020.

NAČIN PRIJAVE

Več informacij na:  https://skkongres.si/izbor-2020/

Prijava na:   https://www.surveymonkey.com/r/HHZXMNZ

Se vidimo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2020, kjer bomo tudi podelili priznanje Kadrovski up 2020 (www.skkongres.si/).


Publish your comment: