EF » EFnet » Novice » EF osebno

EF osebno

26.03.2020

Čeprav smo zaradi nastale situacije prisiljeni v samoizolacijo, ostajamo povezani. Vsak ima svojo zgodbo in naši študentje jih delijo za to, da nas spomnijo, da lahko v tem času naredimo marsikaj, če držimo skupaj.


Zgodbe študentov

Kako se s samoizolacijo soočate študentje in kdo/kaj vam pomaga pri tem, da ohranite trezno glavo?


Nika Bratkovič, 2. letnik magisterija, mednarodno poslovanje (ANG), KölnLeon Yong, 3. letnik, Business Administration Laura Markuš, 2. letnik UPEŠ, International businessLovro Ulaga, 1. letnikLaura Pokleka, 1. letnik


Prvi online zagovor magisterija na EF: pogovor s Klemnom Bauerjem

Klemen Bauer, biatlonec in študent Ekonomske fakultete, je prvi, ki je opravil zagovor magisterija online.  Z nami je delil svojo izkušnjo o tem, ali se je težje pripraviti na zagovor magisterija po spletu ali osvojiti srebrno medaljo na svetovnem prvenstvu.

Ta stran je namenjena vašim zgodbam. Bi svojo rad delil z nami? Z veseljem, radi bi jo slišali! Oglasi se nam prek Instagram profila @ekonomskaul.


Globalna vas – dr. Sergeja Slapničar se javlja iz Avstralije

Sergeja Slapničar živi v Brisbanu, dveinpolmilijonskem mestu, ki – tako v teh kot tudi v drugih časih – potihne zgodaj zvečer.

Vabljeni k poslušanju pogovora z dr. Sergejo Slapničar na https://val202.rtvslo.si/2020/04/ponovitev-tedenske-vsebine-86/


Publish your comment: