EF » EFnet » Novice » Slavnostna podelitev nagrade Mentor leta 2019

Slavnostna podelitev nagrade Mentor leta 2019

02.03.2020

V društvu Mlada Akademija  letos že 11. leto zapored organizirajo podelitev nagrade Mentor leta, ki je namenjena najboljšim mentoricam in mentorjem doktorskih študentov. Z Ekonomske fakultete so za Mentorja leta 2019 nominirani doc. dr. Alenka Slavec Gomezel, doc. dr. Gregor Pfajfar, prof. dr. Maks Tajnikar in prof. dr. Mojca Marc. Seznam vseh nominirancev in nominirank je objavljen na naši spletni strani: https://www.mladaakademija.si/2020/03/01/slavnostna-podelitev-nagrade-mentor-leta-2019/

Svečana podelitev bo potekala v četrtek, 26. marca 2020, od 19. ure naprej na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani (Večna pot 113, 1000 Ljubljana). Prosimo, da se zaradi lažje organizacije svojo udeležbo potrdite prek obrazca Eventbrite.

V okviru prireditve bo potekala tudi okrogla miza “Dober odnos mentor – študent je ključ do uspeha: kaj, če temu ni tako?”, na kateri se bo Renata Dacinger, novinarka RTV Slovenija, ki bo tudi povezovala prireditev, pogovorila z zmagovalko ali zmagovalcem ter petimi drugimi gosti:

  • Matejka Ahčin, kontaktna oseba ARRS za področje mladih raziskovalcev,
  • prof. dr. Aleksandra Kanjuo Mrčela, predstojnica Doktorske šole Univerze v Ljubljani,
  • prof. dr. Zoran Ren, prorektor za znanstveno-raziskovalno dejavnost Univerze v Mariboru,
  • prof. dr. Štefko Miklavič, prorektor za znanstveno-raziskovalno in razvojno delo Univerze na Primorskem,
  • prof. dr. Boris Žemva, prodekan za študijske zadeve Mednarodne podiplomske šole IJS in Mentor leta 2012,
  • ter Mentor(ica) leta 2019.

Publish your comment: