EF » EFnet » Novice » Imenovanje Lidije Zajec za članico vodilne skupine AACSB, ERN – European Regional Network

Imenovanje Lidije Zajec za članico vodilne skupine AACSB, ERN – European Regional Network

09.07.2020

AACSB International (AACSB) je svetovno neprofitno združenje, ki povezuje učitelje, študente in podjetja v skupnem cilju: ustvariti novo generacijo odličnih voditeljev. AACSB je sinonim za najvišje standarde odličnosti od leta 1916 z zagotavljanjem kakovosti in nadgrajevanjem načinov izobraževanja na področju poslovnih ved v več kot 1.700 institucijah, ki so članice združenja, in 874 poslovnih šolah, ki so AACSB akreditirane.

Članice zveze AACSB so del gibanja, združenega za izboljšanje kakovosti poslovnega izobraževanja po vsem svetu. AACSB povezuje, deli in navdihuje inovacije in kakovost v celotni mreži članic, pa tudi v poslovni skupnosti. Skupna moč organizacije temelji na različnih perspektivah, globalni miselnosti in zavezanosti k spremembam.

V obdobju naslednjih treh do štirih let bo Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani aktivno prispevala tudi preko vključitve Lidije Zajec, vodje Službe za kakovost, v vodenje European Regional Network, delovnega telesa združenja, ki podpira izmenjavo izkušenj in prenos znanja v naši regiji.

Več o pomenu AACSB akreditacije za študente Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani: http://www.ef.uni-lj.si/aacsb


Publish your comment: