EF » EFnet » Novice » Sporočilo glede izvedbe pedagoškega procesa v študijskem letu 2020/21

Sporočilo glede izvedbe pedagoškega procesa v študijskem letu 2020/21

11.09.2020

Drage študentke, dragi študenti!

Izteka se tekoče študijsko leto in vsi smo v velikem pričakovanju pred začetkom novega, ki bo, kot že velikokrat ponovljeno, polno izzivov za vsakega od nas in za našo celotno akademsko skupnost. Na Ekonomski fakulteti želimo vsem študentom in zaposlenim zagotoviti varno okolje za študij in delo, zato za preprečevanje širjenja okužbe z virusom COVID-19 dosledno upoštevamo navodila in priporočila Univerze v Ljubljani, NIJZ ter ostalih pristojnih organov, ki nam posredujejo strokovno utemeljene predloge rešitev za delo v danih razmerah.

Obveščamo vas, da je Senat Ekonomske fakultete v skladu s priporočili Univerze v Ljubljani sprejel sklep, da se bo študijski proces zimskega semestra (ob predpostavki podobne epidemiološke slike kot je trenutna), izvajal takole:

-       Pedagoški proces rednega študija za 1. letnik VPŠ in 1. letnik UPEŠ (slovenska in angleška izvedba) bo potekal delno v online obliki (predavanja) in delno v predavalnicah (seminarji ali vaje).

-       Pedagoški proces rednega študija 2. in 3. letnika VPŠ in UPEŠ ter magistrskih študijskih   programov bo poteka v celoti v online obliki.

-       Pedagoški proces izrednega študija bo v celoti potekal v online obliki

-       Doktorski študij bo potekal deloma v predavalnici in deloma online.

 

O urnikih in o drugih aktivnostih, ki jih pripravljamo, vas bomo sproti obveščali preko fakultetnih komunikacijskih kanalov, zato vas prosimo, da redno spremljate obvestila fakultete in vašo elektronsko pošto.

Želimo si, da se v zadnjih dneh pred začetkom semestra ne izpostavljate nevarnostim morebitne okužbe ter tako ostanete zdravi, da se kmalu lahko vidimo in skupaj  optimistično vstopimo v novo študijsko leto.

Prof. dr. Metka Tekavčič, dekanja


Publish your comment: