EF » EFnet » Novice » Obvestilo glede nadaljevanja študijskega procesa

Obvestilo glede nadaljevanja študijskega procesa

14.10.2020

Spoštovane študentke, spoštovani študenti

Zaradi poslabšanja razmer smo prejeli rektorjevo priporočilo, da izvajanje pedagoškega procesa v največji meri prenesemo v on-line izvedbo. Na fakulteti večina študija že sedaj poteka v tej obliki, razen vaj za prvi letnik, ki jih bomo v tem tednu še izvedli  v živo. S ponedeljkom, 19. oktobra 2020, bomo celotni študijski proces (vključno z vajami za prve letnike dodiplomskega študija) prenesli v  on-line izvedbo. Izvedbo športne vzgoje bomo prilagodili trenutnim razmeram in vadbe, v kolikor bo to omogočalo vreme, izvedli v naravi ali prestavili v on-line okolje. O podrobnostih vas bomo obvestili do konca tedna.

Ker so razmere zelo negotove, lahko hitro pride do sprememb, o katerih vas bomo sproti obveščali. Prosimo vas, da spremljajte vse objave na Študent.netu, spletnih straneh fakultete in fakultetnih socialnih omrežjih.

Sodelavke in sodelavci Službe za študijske zadeve so vam za vsa pojasnila na voljo preko elektronske pošte. V kolikor potrebujete individualni posvet, se za termin srečanja lahko dogovorite s sodelavci Službe za študijske zadeve po elektronski pošti.

V prihajajočih mesecih vam želimo, da sledite študijskemu procesu, pazite nase in svoje najdražje ter predvsem, da ostanete zdravi.

Vodstvo Ekonomske fakultete


Publish your comment: