EF » EFnet » Novice » V okviru Tedna UL tudi predstavitev izobraževalnih aktivnosti v okviru RawMaterials Academy

V okviru Tedna UL tudi predstavitev izobraževalnih aktivnosti v okviru RawMaterials Academy

19.11.2020

Vabimo vas, da sodelujete na spletnem informativnemu sestanku o EIT RawMaterials, ki bo potekal v Tednu Univerze, 4. decembra 2020, od 12. do 14. ure. K udeležbi vabijo zainteresirane pedagoge, raziskovalce in študente, ki jih zanima trajna raba surovin in posledično uresničevanje cilja brezogljične družbe.

Skupnosti znanja in inovacij EIT RawMaterials financira Evropski inštitut za inovacije in tehnologije. Je največja in najmočnejša skupnost na področju surovin na svetu, ki jo gradi več kot 120 partnerjev z več kot 20 držav EU s področja znanosti, izobraževanja in gospodarstva.

Regionalni center Adria EIT RawMaterials predstavlja vozlišče, kjer deležniki s področja surovin iz Slovenije, Hrvaške in držav Zahodnega Balkana dobijo informacije o aktivnostih in projektih, ki jih financira EIT RawMaterials. Ustanovni člani Regionalnega centra (RC) Adria so Geološki zavod Slovenije, Zavod za gradbeništvo Slovenije in Rudarsko geološko naftna fakulteta Univerze v Zagrebu.

Za udeležbo na dogodku se registrirajte tukaj. Predstavitev bo izvedena preko spletne povezave https://zoom.us/j/97534586354. Program si lahko ogledate spodaj.

Capture


Image gallery:

Publish your comment: