EF » EFnet » Novice » Obvestilo o testiranju v izpitnem obdobju

Obvestilo o testiranju v izpitnem obdobju

11.01.2022

Spoštovane študentke, spoštovani študenti

 

Skrb za varno okolje študentov je za nas med najpomembnejšimi, zato velja, da med izpitnim obdobjem, ki bo potekalo med 17. januarjem in 11. februarjem 2022  na fakulteto pridete zgolj in samo zdravi. V primeru bolezenskih simptomov ali odrejene karantene ne hodite na fakulteto in se od izpita obvezno odjavite. Na podlagi analize odjav bo fakulteta sprejela morebitne dodatne ukrepe za opravljanje izpitov v tekočem študijskem letu.

 

Za pristop k izpitom, ki bodo potekali fizično na fakulteti boste študenti morali predložiti dokazilo o negativnem testu, to velja za vse, tudi za cepljene in prebolele.

 

Kot dokazilo o negativnem testu za pristop k izpitu velja:

-          Potrdilo o opravljenem HAG testu, ki ni starejše od 24 ur

-          Potrdilo o opravljenem PCR testu, ki ni starejše od 48 ur

-          Evidenčni list o opravljenem samotestiranju na fakulteti, ki je opravljeno na dan izpita.

 

Možnost brezplačnega hitrega testiranja je na parkirišču EF od ponedeljka do petka med 7.30 in 15.30. 

 

V primeru, da boste imeli na dan izpita potrjen pozitiven test, vam bomo omogočili izredno opravičeno odjavo od izpita.

 

Da bi se izognili dodatnemu stresu pred pisanjem izpita, vas spodbujamo, da opravite HAG testiranje na različnih testnih točkah po Sloveniji in na fakulteto pridete z ustreznim potrdilom in pred izpitom ne izgubljate časa za samotestiranje.

 

Študenti, ki testiranja HAG ne boste opravili, boste imeli možnost samotestiranje opraviti na fakulteti. Poudariti je potrebno, da v primeru večjega števila študentov, ki se bodo samotestirali, študenti prevzemate odgovornost za pravočasno opravljanje samotestiranja; v primeru, da vam samotestiranja ne uspe opraviti do začetka izpita, se le tega ne boste mogli udeležiti.

 

Samotestiranje bo na fakulteti organizirano vsak dan od ponedeljka do petka od 7. do 17. ure v prostorih P-125 in P-126; teste za samotestiranje študenti prinesete s seboj, saj vam jih na fakulteti žal ne moremo zagotoviti. Po opravljenem samotestiranju prejmete in izpolnite evidenčni list, s katerim lahko vstopite v predavalnico, v katero ste razporejeni za opravljanje izpita.

 

Verjamemo, da bomo z navedenimi ukrepi lahko zagotovili varno in nemoteno izvedbo zimskega izpitnega obdobja, predvsem pa si želimo, da tudi poletni semester v celoti preživimo na fakulteti.

 

Vse dobro, pazite nase in veliko uspehov pri izpitih.

 

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

 


Publish your comment: