EF » EFnet » Novice » Prilagoditve v zadnjem tednu semestra in izpitnem obdobju

Prilagoditve v zadnjem tednu semestra in izpitnem obdobju

08.01.2022

Spoštovane študentke in študenti!

 

Epidemiološke razmere v državi se slabšajo, še posebej pa trenutno hitro narašča število okuženih v vaši starostni skupini od 15 do 24 let, zato je Senat EF UL potrdil dva sklepa, vezana na izvedbo študijskega procesa in prihajajočih izpitov.

 

  1. Pedagoški proces (predavanja, seminarji in vaje) se bodo v zadnjem tednu zimskega semestra (10.–14. 1. 2022) izvedli online. Vse, za navedeni teden že načrtovane kolokvije in izpite, se izvede ali fizično na fakulteti ali online. O obliki izvedbe se bodo odločili nosilci predmetov in vas o tem ustrezno obvestili preko spletne strani izvedbe predmeta na Canvasu.
  2. Izpiti v zimskem izpitnem obdobju 2021/2022 se bodo lahko izvedli v živo na fakulteti ali online (kombinacija obeh načinov izvedbe ni možna). Način izvedbe izpita je v domeni nosilca predmeta, ki glede na naravo predmeta sam določi način izvedbe in vas bo o tem obvestil preko spletne strani izvedbe predmeta na Canvasu.

 

Pomembno je, da na fakulteto pridete zgolj in samo zdravi. V primeru bolezenskih simptomov ali odrejene karantene ne hodite na fakulteto in se od izpita obvezno odjavite. Na podlagi analize odjav bo fakulteta sprejela morebitne dodatne ukrepe za opravljanje izpitov v tekočem študijskem letu.

 

Študenti, ki boste izpite pisali fizično na fakulteti, se boste morali ob vstopu na fakulteto obvezno testirati (tudi cepljeni in preboleli). V primeru, da boste imeli na dan izpita potrjen pozitiven test, se vam bo omogočila izredna odjava od izpita.

 

Hvala za razumevanje. Še posebej se vam zahvaljujemo, ker vestno spoštujete ukrepe.

 

Vse dobro, pazite nase in veliko uspehov pri izpitih.

 

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani


Publish your comment: