EF » EFnet » Novice » Spletna soba pobega From CEK to the Future prepoznana tudi v tujini – intervju z Urbanom Golobom iz CEK

Spletna soba pobega From CEK to the Future prepoznana tudi v tujini – intervju z Urbanom Golobom iz CEK

12.10.2023, , ,

S ponosom delimo objavo intervjuja, ki ga je v pred kratkim predstavnica podjetja Springshare iz ZDA opravila z Urbanom Golobom, skrbnikom digitalnih vsebin v Centralni ekonomski knjižnici. Pogovor je tekel o Urbanovem izjemnem inovativnem projektu – spletni sobi pobega ‘From CEK to the Future’.

>POVEZAVA DO INTERVJUJA<

Intervju daje uvid v proces nastajanja te spletne sobe pobega, Urban pa je v pogovoru izpostavil tudi nekatere zakonitosti, ki se jih je v snovanju držal; poudaril je pomembnost pripovedovanja okvirnih zgodb, vpletanja kompleksnih ugank in pozornost do podrobnosti. Na ta način je tudi uspel, da ob reševanju spletne sobe pobega ‘From CEK to the Future’ pridobimo edinstveno izkušnjo, ki harmonično združuje elemente zabave, izobraževanja in raziskovanja.

Urbanova ustvarjalna vizija z intervjujem pridobiva mednarodno prepoznavnost, v reševanju njegovih ugank pa se preizkušajo udeleženci z vsega sveta. Ponosni smo na njegove dosežke in že z veseljem pričakujemo njegove prihodnje projekte.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: