EF » EFnet » Napovedujemo » Ugoden nakup prenosnikov za vse študente Ekonomske fakultete

Ugoden nakup prenosnikov za vse študente Ekonomske fakultete

11.07.2006

POZOR! ZARADI VELIKEGA ZANIMANJA JE AKCIJA PODALJŠANA DO PONEDELJKA, 11. SEPTEMBRA DO 12.00 URE!

Spoštovani študentje!

Ekonomska fakulteta bo v sodelovanju s podjetjem SRC.SI, Študentskim svetom in ŠPIK-om omogočila vsem svojim študentom- dodiplomskim in podiplomskim, ki so vpisani redno ali izredno, cenejši nakup kakovostnih prenosnih računalnikov HP pod ugodnimi pogoji plačila preko NLB. Pogoj za nakup prenosnika je status študenta v š.l. 2005/06.

Prenosnik bo v prihodnje zelo olajšal študijski proces, od maja naprej pa je na EF omogočen tudi brezplačni brezžični dostop do interneta, kar predstavlja še dodaten razlog za nakup prenosnika. Informacije o dokončnih modelih prenosnikov, pogojih plačila in predvidenih cenah boste dobili neposredno pred začetkom akcije.

Naročilo boste lahko opravili preko ŠTUDENT-NET-a v obdobju od ponedeljka, 28. avgusta 2006 do ponedeljka, 11. septembra 2006. Ob naročilu bo potrebno plačati tudi 20% avans. Razdeljevanje prenosnikov se bo predvidoma pričelo v ponedeljek, 9. oktobra 2006 in bo potekalo na Ekonomski fakulteti. Tistim, ki bodo takrat na študiju v tujini, lahko prenosnik prevzamejo starši ali uradni pooblaščenci.

Dodatne informacije lahko dobite na prenosniki@ef.uni-lj.si.


Related news

Publish your comment: