EF » EFnet » Napovedujemo » Delavnici Študentske borze, sejem Kapital 2010

Delavnici Študentske borze, sejem Kapital 2010

06.04.2010,

Študentska borza se bo tudi letos predstavila na sejmu Kapital 2010, ki bo 14. in 15. aprila 2010, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Prisotni bomo v središču dogajanja, zato te vabimo, da nas obiščeš na razstavnem prostoru, sodeluješ v borznem kvizu in si prisvojiš bogate nagrade. Študentska borza v ta namen podarja vstopnice za prost vstop.

V okviru sejma Kapital Študentska borza organizira dve delavnici. Predhodne prijave na posamezno Delavnico Študentske borze so obvezne!
Vstopnine ob prijavi ni!

Delavnica Študentske borze: Prenova Ljubljanske borze z uvedbo trgovalnega sistema Xetra bo potekala v četrtek, 15. aprila 2010 od 16:30 do 17:20 ure. Delavnico bo vodil Miha Pogačar, upravitelj premoženja na KD Banki. Udeležence bo seznanila s pregledom trenutnega trgovanja na Ljubljanski borzi, trgovanjem na tujih borzah ter prihajajočimi novostmi na Ljubljanski borzi.

Delavnica Študentske borze: Kako izkoristiti potencial razvijajočih se trgov za naložbe za prihodnost, bo potekala na isti dan, med 17:30 in 19:00 uro, pod okriljem izkušenega upravljavca investicijskih skladov pri Iliriki DZU, Gregorjem Grmekom. Na delavnici boste lahko izvedeli več o naložbenih priložnostih in izzivih na trgih razvijajočih se gospodarstev (Indije, Kitajske in ostalih držav v razvoju), razlogih za in proti investiranju v razvijajoče se trge ter še mnogo zanimivih informacij, ki vam bodo pomagale pri investiranju v razvijajoče se trge.

Več informacij o delavnicah in gostih lahko izveste na spletni strani Študentske borze.


Related news

Publish your comment: